On tämä tauti kyllä tehnyt ihmeitä bloggausinnolle. Kun muutakaan voi tehdä kun maata tai istua koneella ja pelitkin tuntuu liian vaikeilta kun ei jaksa keskittyä.
Joululahjat tahdoin tehdä itse, mutta koska ne olivat lahjoiksi tulossa en niitä tänne uskaltanut laittaa jos vaikka sukulaiset muistaisivatkin täällä käydä. Joten nyt nekin voisi laittaa vaikkei hyviä kuvia ole tullutkaan otettua. :S

Ensimmäisenä lukemista ja kirjoja rakastavalle akateemikkoystävälleni tekemä kassi. Materiaalina on kirjansivuja, liimaa ja kontaktimuovia. Kassi on tässä keskeneräinen, siihen tuli kaksi kantokahvaa, mustat koriste- ja kiinnitystikkaukset sekä sarjakuvia koristeeksi. Sisälle sitten keräilin kaikenlaista pientä kivaa.

Tädeilleni tein pitsihuivit. Tästä tuli liian kapea ja liian pitkä mutta kaulaliinana ihan hyvä, vaikkakin pitkä. Huivin mallina on Fifi2 Ullaneuleesta. Lankana on Novitan TicoTico.

Toinen tätini toivoi joskus auringon väristä kaulakorua siimatekniikalla, jota en osaa vieläkään tehdä, joten samaa värimaailmaa hain sitten hänen huiviinsa. Mallia en muista mitä käytin, lankana oli ihan pitsihuivilanka mutten nyt löydä vyötettä että saisin tarkan langan kerrottua. Kunhan siivoilen niin laitan sitten tänne. Tästä tuli sitten liian lyhyt ja leveä mutta onneksi tykkäsi silti. :)