Jotka ovat aika vähällä esityksellä ollut.

Tällaisia ruusuja olen neulonut pelatessani Simssiä, lukiessani tai DVD:tä katsoessani. Helppoja, kauniita ja monimuotoisia. Ohje on täältä. (Ihana blogi muuten on tuo, selailkaa! Nautin siitä että joku näkee niin paljon vaivaa kuviensa eteen. Täällä kun suutarin lapsilla ei ole kenkiä eikä paljon taida jalkojakaan... :D )

Tämän huivin neuloin ystävälleni lahjaksi. Lanka on Rowan fine lace joka yllätti positiivisesti. Lanka on 80% Baby Suralpacaa ja 20% Merinovillaa, ja uskomattoman riittoisaa. Ei paina mitään, on henkäyksenkevyt mutta lämmin. Minun budjetille hintava (8-9e/50g) mutta ostan kyllä uudestaan, tykästyin kovin.  Ohje on Ullan Henkäys. (Nyt minäkin näin edes vähän vaivaa kuvan eteen) Tuolla ylläolevan ruusun ohjeella olen tähänkin huiviin tuon lisäkeruusun neulonut.

Tämä nyt ei ole ihan täysin omaa käsialaa, vaan kirppislöytö. Ilmiselvästi oli paita mutta tässä ei ollut minkäänlaista pääaukkoa! Joten leikkasin etumuksen auki ja virkkasin siihen renuksen ettei ala neule purkaantumaan, odottaa vielä lisää pitsiä etumukseen. Ainut huono puoli tässä on että tuo alapitsi tulee vyötärölle jolloin tämä saa minut näyttämään aka pullukalta laatikolta. Mutta kun se on niin nätti...

Tämä huivi valmistui jo viime syksynä. "Jo", sen piti olla valmis kesällä pidettyihin häihin mutta eipä vain valmistunut. Ohje on Suuri Käsityö lehdestä, virkattu paloista, mutten nyt muista mistä lehdestä. Nyt sain aikaan laitettua huonosti pingottumaan ja kastelin että tuossa suoristuu minkä suoristuu ja sit pitäs varmaan nuo langanpäätkin päätellä. Viimeisteystä huolimatta on ollut käytössä. Tämä on iso huivi niin olen käytänyt sekä viittana, kaulahuivina että hameen pitsiesiliinana.