(alkuperäinen ohje Mansikkamäeltä)

Pohja:
150 g pehmennyttä voita
2.5 dl  sokeria
2 munaa
4 3/4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 vihreää omenaa viipaloituna  (itse unohdin omenan täysin)

Kuorrutus:
100g voita
1.5 dl sokeria
1 rkl vehnäjauhoja
2.5 dl mantelilastuja

Vaahdota voi ja sokeri.
Lisää munat, leivinjauhe ja jauhot ja vatkaa hyvin sekaisin.
Levitä vuokaan, omena pinnalle jos muistat laittaa sitä.
175 astetta 45 minuuttia.

Kuorrutukseen suolata voi kattilassa, lisää sokeri ja jauhot.
Kun seos hieman poreilee lisää mantelit ja nosta kattila pois liedeltä.
Levitä, jäähdytä.

Kuvassa oleva kuorrute on tehty mansikkamäen ohjeella ja siitä tuli todella kuiva. Tässä ohjeessa kuivuus on korjattu mieleisekseni.
Itse toscakakku on sen sijaan herkullinen.