Ei tämä hiljaiselo hevillä eikä uudella musiikilla näköjään lopu. Kone on uusittu (en muista joko olen täällä siitä avautunut) enkä vieläkään ole saanut photoshoppia uudelle koneelle, Gimppiä en vain osaa hermostumatta käyttää. Mokoma epälooginen potentiaalikuoppa! Ja ilman kuvia jotenkin on tylsä päivittää... Kun niitä kuvia olisi niin paljon mitä haluaisi näyttää...   Kolmen pisteen kirous ei ole näköjään vieläkään loppunut. Minua hirveästi häiritsee se etten osaa kirjoittaa kunnolla vaan pitää lauseita lopettaa kolmeen pisteeseen. Voisihan sen netissä piilottaa mutta jospa näin pahasta tavastaan pääsisi eroon kun siihen törmää enemmän.

Kävin tänään kaupungista hakemassa uudet lukulasit, sain todella edulliseen pakettihintaan tingittyä näöntarkistuksen, pokat ja linsit, tyytyväinen olen. Ei tarvitse sieluaan myydä että on vara vähentää päänsärkyjä. Isommat linssit on kuin niissä 15 vuotta sitten hankituissa että näkee laajemmalle ja silmiäkin voi liikuttaa ilman että katsoo kehystä sisäpuolelta. Vahvemmatkin nämä luonnollisesti on, ja kauniin violetit. Sopivasti tänään violetti paitakin niin on niin tyylikkään näköinen ettei peilikuvaansa tunnista. :D On miehelläkin ihmettelemistä kun vaimo ei rötvätä sohvalla xl-työhousuissa ja likaisessa hupparissa vaan on oikein siistiytynyt. Ellen sitten iltaruokaa tehdessä tiputa laseja pataan tai tee jotain muuta itselleni tyypillistä.

Hain samalla hääkuviakin jotka pitäisi anopille toimittaa. Kylläpä sitä oltiin niin söpöileväisiä kuvissa ja voi hyvänen aika miten suunnattomat rinnat miulla on! Tein rigilinellä lujitetun korsettitopin mekkoon ja se kun on rintojen kohdalta sitten istuva niin tajuaa näiden koon. Ehkäpä se ei yhtään haittaa vaikka alkaisikin tiukalle dieetille ja pienentäisi vähän etuvarustustakin.

Mutta lisää taas kunhan saan kuvia pienenneltyä ja puumerkattua!