Viimeinkin kuvat meidän hääpäivästä! Menimme siis 17.12 naimisiin maistraatissa kaikessa hiljaisuudessa muutaman todistajan läsnäollessa. Häämekon tein itse Jyskistä ostetusta pakkakankaasta, sitä meni muistaakseni n.  7 metriä. 6 metriä helmaan ja metri toppiin. Hame on täyspitkä täyskellohame, alla on alushame tuomasa lämpöä kylmänä pakkaspäivänä. Toppi on tuettu rigilinenauhoilla, ja bolero on itseneulottu (ja siksi mutruaa niin paljon). Rakastan kameekoruja mutta niitä on todella vaikea löytää, lopulta Esteriinasta sain tilattua korun ja nauhan ja ehti mukavasti vielä hääpäiväksikin korun tehdä. Rinnassa on isoäidiltä peritty sukukoru, olen 5:ssä polvessa Hanna joka sitä kantaa. Huomatkaa peilikuvasta näkyvä mekon takaosa ja nuttura! Tässä ollaan lähdössä ystäväni luota kohti maistraattia.

Tyttöystäväni olivat hankkineet miulle morsiuskimpun. Kiitos tytöt <3 ! Oli kuulema ollut kukkasitojalla päässä pyörittelemistä kun kaikki ehdotukset olivat tyrmänneet että semmonen pieni yksinkertanen kimppu vaan ekä mitään krumeluureja. Oli tuo kyllä todella upea kimppu silti, itse ajattelin hakea K-marketista kimpun Pirkan pinkkejä ruusuja kun kosintapäivänä haettiin sieltä kosintaruusut kanssa. Mutta onhan tuo nätimpi kimppu, täytyy myöntää ;)  ja kuivattuna tuo on kaunis edelleen ja mukava muistuttaja.

Ystäväni Tupun lisäksi paikalla oli miehen hyvät ystävät Arttu ja Janne. Täytyy myöntää että tuossa vaiheessa alkoi kylmä hiki virrata. :D Ei tämä minusta nyt iso juttu sinänsä ole kun yhdessä ollaan eletty jo pitkään että oikeastaan muu muutu kuin sivilisääty ja nimi mutta kyllä se sitten H-hetkenä hermostutti kuitenkin.

"Onko todistajia läsnä?" Miusta hassu kuva että molempien reaktio oli kuin napista painamalla sama. Mitään ei tietenkään voinut sanoa, senkun osottaa.Oikeastaan tuon jälkeen ei muuta ollutkaan kun sormus sormeen, lappu käteen ja sitten miettimään mitäs nyt tehdään? Pojat kustansivat meille viralliset hääkuvat joten mentiin sitten kuvauttamaan ittemme. Kiitos pojat, kasa on tullut tilattua ja on nuo kyllä kivoja vaikka viralliset kuvat vähän kammoksuttikin. Tämän jälkeen käytiin syömässä kun alkoi näläkä vaivata ja sitten minä ja Tupu lähdettiin jäätelölle ja pojat lähti ajelemaan ja kävivät ostamassa Juhalle "Game over" T-paidan.  Häämatka suuntautui kotiin taloa lämmittämään ja puita kantamaan. :)  Kiva päivä.