Tein tässä aivan taivaallista, nopeaa, helppoa ja kevyttä ruokaa; kasvislohipaistoksen. Kuvaa nyt en saa kun ei ole kameraa täällä toisaalla mukana, mutta ohje pitää jakaa, suosittelen lämpimästi kaikille.

Laiskotus kun iski niin en jaksanut paljoa vaivaa ruuan eteen nähdä. Iskin siis lohipalan uunivuon pohjalle, ihan pikkuripaus jauhettua merisuolaa hieroin pintaan, paksu kerros wasabia sen päälle, sitten purkki kevyttä ruokakermaa. Tämän päälle jäistä kukkakaalia, parsaa ja porkkanaa, kirsikkatomaattia ja fetaa, jälleen ihan miniripaus suolaa ja koko komeus uuniin. 250 astetta ja kunnes kasviksissa on hieman tummaa ja kerma on kiehunut kunnolla ruoka on valmis. Ei kaipaa muuta lisuketta kuin salaatin jos haluaa (jäävuorisalaattia, kurkkua, kirsikkatomaatteja ja ripaus sitruunaa päälle toimii).

Tuli kyllä ihan liikaa syötyä kun ei vaan voi lopettaa mussuttamista.